Leger des Heils Amsterdam Oost, 12 februari

19 februari 2017 Esther van Goolen 0 Comments

Leger des Heils Amsterdam Oost

Het zal me allemaal een zorg zijn!, dat was het thema van de dienst zondag 12 februari bij het Leger des Heils in Amsterdam Oost.

Ondanks de gladde wegen die op zich al een zorg gaven, mochten we 8 prachtige liederen zingen in deze bijzondere dienst.

Bijzonder omdat het altijd een feest is in Amsterdam Oost. Majoor Jaap de Ruiter en zijn vrouw Rieny hadden een zeer gevarieerde dienst voorbereid.

We zongen samen uit de liederen van het leger, werden uitgedaagd door Jaap om als koor een couplet van hun lied te zingen, hij daagde de trompettist uit een couplet solo te zingen, wat hij overigens heel goed deed, we zongen Jezus laat nooit alleen, prijs prijs de Heer, onze eigen liederen o.a., Zend Uw koninkrijk, Als het leven soms pijn doet, I stand redeemed en Rieny zong zelfs een carnavalskraker uit de musical van het leger, het was vol lof en eer aan Hem!

Het was een mooi compliment dat we na ons laatste lied door de gasten gevraagd werden nog een lied te zingen, we sloten af met Wonderful Merciful Savior. Onze barmhartige verlossser!amsterdam1

Previous Post

Next Post